Редактор: e-mail: кадър Нова телевизия Едно дете не може да стои в училище

...
Редактор: e-mail: кадър Нова телевизия Едно дете не може да стои в училище
Коментари Харесай

Доц. Елена Георгиева, пулмолог: Вредно е учениците да стоят с една маска цял ден, трябва да я сменят

Редактор: 

e-mail: 

кадър Нова телевизия 

Едно дете не може да стои в учебно заведение с една маска през целия ден, по този начин вместо да защищава, тя ще стане нездравословна. Това сподели в студиото на Нова телевизия пулмологът Доц. Елена Георгиева. Лекарката обаче не изрази изрично мнение по какъв начин би трябвало да се организират образователните часове в изискванията на опасността от COVID-19.

Доц. Елена Георгиева показа, че самата тя има внуче на 11 години. Според нея учебните заведения би трябвало да изготвят разновидности за понижаване на продължителността на часовете. Също по този начин занятията по предмети като изобразително изкуство и музика да се организират в по-големи пространства, като се употребява целия запас на учебните заведения. Проветряването има позитивен резултат, сподели още експертът.

Доц. Георгиева сподели също, че родителите не би трябвало да пускат деца с респираторни проблеми на учебно заведение. Тя акцентира, че значим фактор е и наднорменото тегло на децата, което се оказва спомагателна заплаха във връзка с ковид, а също и на други болести.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР